Ink Story Tattoo Shop in Utrecht

In het hart van Utrecht, dichtbij het Neude, vindt u Ink Story Tattoo Shop. Dé tattoo shop van deze stad met maar liefst drie vaste tattoo artiesten die in meerdere stijlen gespecialiseerd zijn.

Achter elke tattoo zit een verhaal of gedachte. Het komt zelden voor dat er iemand een tattoo shop binnenloopt en zonder rede een tattoo plaatst.

Loop gerust binnen en bespreek uw wensen en of ideeën zodat we die samen uitwerken en uw tattoo plaatsen volgens uw wensen en onze expertise. Bij Ink Story Tattoo Shop kan je ook terecht voor piercings en het laten verwijderen van je tattoo. Bij ons staan hygiëne, kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel.

Onze tattoo inkt is vegan friendly. Dit geldt alleen voor de zwarte en inkt en niet voor de kleuren.

Onze tattoo artiesten

Maak kennis met onze drie vaste tattoo artiesten. Wij hebben het hier over Wahan, Ferron en Terri. Bij Ink Story Tattoo Shop in Utrecht hebben wij regelmatig een speciale gast artiest op bezoek. Houd daarom onze socials en de website in de gaten. Wil je een afspraak bij één van onze artiesten? Maak gauw een afspraak via Whatsapp of kom langs de shop.

× Info en afspraken