The Polynesian Expert: M.

Dit is M. en hij werkt volgens de heilige drie eenheid, te weten Kunst, Tattoos en Muziek.

Vanaf kleins af aan heeft dit een grote rol zijn leven gespeeld. Als kind was hij altijd aan het tekenen of met zijn van karton gemaakte basgitaar aan het playbacken. Later werd hij een echte muzikant en speelde als bassist in diverse (metal)bands. Ondertussen had hij al een paar tattoos, en door zijn interesse in geschiedenis en andere culturen leerde hij steeds meer over de Pacifische tattoos en kunst. Als kado voor de pasgeboren dochter van een vriend tekende hij haar naam in polynesische symbolen en zo onstond Ingoa Art – Ingoa betekent naam in het Maori.

De designs zijn gebaseerd op jouw persoonlijke verhaal, dat hij vertaalt in Polynesische symbolen. Zijn stijl is herkenbaar door het lijnwerk, de beweging in het design, en het gebruik van zwart.

Ingoa Art - M.
Ingoa Art - M.
Ingoa Art - M.
Ingoa Art - M.
Ingoa Art - M.

Volg ons op Instagram

Volg Ink Story Tattoo Shop Utrecht op Instagram en blijf op de hoogte van M. zijn custom Polynesische tattoos. Wij posten regelmatig nieuwe items van Wahan, Ferron en M. Bekijk de tofste fine line, realistische en Polynesische tattoos op onze socials zodat jij je kan blijven inspireren voor de perfecte tattoo.

× Info en afspraken